dilluns, 2 d’abril del 2012

IES Lluís Vives


La veritat que m’agradaria donar-li a açò que vaig a escriure cert to humorístic, perquè així els fets no pareixerien allò que són, però no tinc gràcia i “tinc la llet torta”, així que em limitaré a dir la meua opinió. I de què està parlant el tio aquest?, vos preguntareu. Doncs estic parlant dels fets ocorreguts fa dos dies front a l’institut Lluís Vives i ahir per mostrar la contra als fets ocorreguts i com ocorrerà avui, dia 17 a partir de les 12:30 per la mateixa raó.
Fa dos dies, quan els alumnes de l’IES Lluís Vives van eixir de classe sobre les 15 hores, van decidir fer una protesta sobre les retallades que està sofrint l’educació i per això van concentrar-se davant del seu institut, que es troba front a l’estació del Nord, en ple centre de València, i, evidentment, com era una concentració prevista, encara que menuda, hi havia policia espanyola, o millor dit, gossos de pressa d’aquest sistema feixista i corrupte. El problema va començar quan els alumnes de l’institut van decidir tallar el carrer Xàtiva paralitzant així el trànsit, però aquesta acció no va durar ni cinc minuts, perquè els gossos de pressa van ordenar als menors, alguns de 14 anys, alçar-se i permetre que el trànsit tornara a ser normal i arrel de la negativa dels alumnes, van carregar contra tots ells, aplegant a detindre a un menor de 17 anys al·legant que va intentar mossegar-los, no he vist excusa més idiota a la meua vida, veig prou inviable que una persona que està sent reduïda pels gossos, no se li ocórrega una altra cosa que posar-se a mossegar-los, a no ser que els estiguera pegant punyades i potades i siga la mateixa metàfora que estic utilitzant jo... En qualsevol cas, no són acceptables ni tolerables els atacs policials a uns alumnes, en la seua majoria menors d’edat, que van fer una asseguda tallant el trànsit per protestar contra les retallades.
Però la cosa no va acabar ací, sinó que ahir, la gent no va quedar-se a sa casa i milers de persones van tornar a la lluita, per continuar allò que els alumnes de l’IES Lluís Vives van començar, la lluita en contra de les retallades, i per denunciar la violenta càrrega policial. I, com no, els gossos de pressa no van poder resistir-se, necessitaven atacar, i com que ja feia temps que no li’ls donaven llum verda per a reprimir qualsevol acció en contra de “l’ordre públic”, van atacar i van acabar detenint fins a 11 persones, de les quals un va haver de ser enviat  l’hospital, degut a la brutalitat policial, un altre era un menor d’edat, i 8 han hagut de passar la nit als calabossos. En aquesta ocasió els gossos van al·legar que els manifestants van tornar a tallar el trànsit i quan una dona va intentar passar, van pujar-se damunt del cotxe provocant-li un atac d’ansietat a la conductora, que, segons les declaracions dels manifestants, no és cert, i a més a més, en cas de que ho fóra, la dona no em donaria cap pena, que no haguera intentat passar, estem en Guerra, i nosaltres no l’hem començada, van ser ells atacant-nos, atacant a menors, amics, amigues, alumnes, fills, filles, germans, germanes, en definitiva, companys i companyes, i per tant açò mereix una resposta organitzada per la nostra banda i així acabar amb aquest terrorisme de l’estat, encara que després ens venguen com irresponsables “perroflautas” i quan hi han protestes d’aquest tipus a països àrabs, diguen que són revolucions democràtiques...
Per poder demostrar tot açò hi han vídeos a la xarxa, vídeos on apareixen els alumnes de l’IES Lluís Vives sent arrastrats pels gossos i detenint al menor de 17 anys i un altre on ix una de les càrregues policials del dia d’ahir on una xica, que no estava fent res i passava per darrere d’un grup de policies que estava tractant d’immobilitzar a un altre xic, rebia una potada per part d’un dels policies, que en eixe moment es girava, sense vindre al cas. La veritat és que m’atreviria a predir que avui passarà exactament igual i també el dia 19, dia de mobilitzacions en contra de la reforma laboral, però insistisc, açò no és més que el començament d’una guerra que ens ha de dur a la victòria, a la fi de les privatitzacions en educació, sanitat i, en un proper futur, en justícia, a més d’altres tantes empreses públiques...
Ara, amb tot açò hi ha una cosa que m’ha quedat clara, vull acabar la meua carrera i treballar dignament, perquè si acabara de policia moriria... I com diuen Pirat’s Sound Sistema a la seua cançó de mossos d’esquadra, que podria aplicar-se als grisos: “Colla de gossos cabrons!!!”
PD: si l’escrit és un poc merdós perdoneu-me, l’he fet a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada