dilluns, 2 d’abril del 2012

Volem TV3!!!


Ja sé que no estic sent molt constant penjat articles i comentant coses noves, però estic un poc liat últimament i no tinc massa temps, potser en acabar gener ja tindre un poc més de temps, però bé, vos deixo amb açò:
Crec que no hi ha cap comunitat millor per viure avui en dia que el País Valencià, no t’has de preocupar per res, la indiferència és la millor forma de passar l’estona i a més a més, de segur que no et poses de mala llet. Però com se t’ocórrega pensar per tu mateix o, simplement, diferent al PP, ja tens l’embolic fet. És clar que no aniran a donar-te el passeig, ni si vas a una manifestació et pegaran sense cap raó (o si) com si estiguérem amb Franco, però de segur que tot el seu sèquit et farà la vida impossible, utilitzant d’arguments totes les mentides que els fills polítics de Franco s’han inventat durant tota la història de la “democràcia” i de tot el temps que han estat governant al País Valencià.
Tot açò ho dic, sobretot, per coses com que el País Valencià haja entrat en fallida o el cas Gürtel, aquesta cosa inventada pels Socialistes, que també són un món a banda, perquè que et regalen un vestit és completament legal, a qui no li han fet mai un regal? Qui no ha afavorit mai als que li han fet el regal? Doncs el PPCV segur que a afavorit algú a canvi de regals, tat que si Camps?
Però el problema és el que estava dient abans, que la gent viu molt tranquil·la, votant aquest partit i defenent-lo, sense importar-li el que faja el nostre molt honorable ex-President de la gran “Comunitat Valenciana”, perquè totes les coses roines que es diuen d’ell als desinformatius, no són més que mentides dites i creades pel PSOE.
Tot i això la cosa no es queda ací, fa un temps ens han tancat les televisions catalanes, demostrant clarament que no estem a la democràcia que ens han fet creure que estàvem. Ho han fet a base d’atacar contínuament a Acció Cultural del País Valencià, l’única associació capaç de suportar fins a vora 800000€ de multa per part de la Generalitat Valenciana sense claudicar baix les seues pressions, però ja s’arriscaven a quedar-se sense associació, a la confiscació dels bens, però açò no deuria de quedar així, com milers i milers de valencians i valencianes vam demostrar amb l’ajut d’alguns i algunes catalans i catalanes a la ciutat de València el dia 16 d’abril de 2011. Fèiem la reivindicació d’acabar amb la corrupció, de la llibertat d’expressió, de que TV3 es torne a emetre.
Malgrat això no tot va ser, ni serà, tan bonic i fàcil com pareix, sinó que aquest gran partit anomenat Partit Popular, es va dedicar a posar obstacles, però sense aconseguir el seu comés, no van poder fer res per cancel·lar la manifestació. Un  exemple d’aquest intent dictatorial de suprimir les idees que teníem per a fer la manifestació va ser la negativa de la Diputació Valenciana de permetre que Lluís Llach i Feliu Ventura cantaren a la Plaça de Bous al·legant “estar d’obres” i després la Rita va prohibir que es posés cap escenari fix a cap lloc de la ciutat de València al·legant “problemes tècnics”, però encara així, gràcies a la insistència d’ACPV, vam aconseguir fer la manifestació pacíficament, encara que Lluís Llach i Feliu Ventura van haver de cantar des d’un camió que feia d’escenari, igual que Pepa López quan va llegir el manifest.
Tanmateix, com no la Generalitat va culpar de tota aquesta història al Govern de l’Estat, dient que la culpa de que no es veja la catalana al País Valencià era del Govern, perquè no va afavorir la reciprocitat entre Campsnal Nuev i TV3, encara que fins fa dos anys aproximadament Campsnal Nuev es veia a Catalunya i va haver de tancar perquè la Generalitat no tenia ni una perra i va haver de tancar les emissions, a més de que no la veia ningú, que, en la merda de programació que tenen i tan partidista com és, no és d’estranyar.
I pensareu que com és que després de tant de temps estic revivint aquesta història, doncs la veritat és que jo aquest article vaig escriure’l poc després de la manifestació que es va fer a València i ara l’he trobat i l’he retocat un poc, perquè he vist que el panorama ha canviat prou, ara Camps està sent jutjat per la causa dels vestits, tenim de president al País Valencià a Alberto Fabra, el PP ha arrasat en municipals, autonòmiques i generals, el PSOE, el PSOE continua sent la mateixa falsa esquerra, i la gent s’ha tornat a adormir i ja ningú protesta perquè no es puguen vore les televisions catalanes a la TDT. Encara que Fabra va dir que ell si que volia fer que s’hi tornaren a vore, però em dona la sensació que des del propi partit li han parat els peus, i ací la gent no diu res. I ja només queda una cosa per dir:
VOLEM TV3!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada